Hjælp! Min iPhone eller iPad vil ikke lade op

3

Vil din iPhone eller iPad ikke lade?

Vil din iPhone eller iPad pludselig ikke lade op mere? Man bliver hurtigt nervøs. Men jeg har efterhånden set hundredevis, for ikke at sige tusinder af enheder som alle har haft ladeproblemer. 90% af tilfældene skyldes det lommeuld eller andet snavs/skidt som er kommet op i din ladeindgang,

Man kan somregel mærke det allerede når man stikker kablet i, at det ikke ‘klikker’ ordenligt fast.

Tag en tandstik eller andet som er smalt og spids, og rens forsigtigt indgangen hvor du tilslutter dit lightning kabel. Det er vigtigt at du gør det forsigtigt, da der ellers vil være risiko for at du kommer til at bøje et af ‘benene’. Alternativt er en ESD sikret pincet også en god løsning på problemet, men det er dog de færreste som ligger inde med dette, derfor anbefaler vi en tandstik.

Uanset hvilken af delene der vælges, så skal man være meget forsigtig!

Det samme gør sig også gældende for jackstik indgangen til din høretelefoner. Har din iPhone eller iPad problemer med at afspille lyd når den har tilsluttet et sæt høretelefoner eller en højtaler, så prøv igen at tjekke for lommeuld og skidt.

Sidst men ikke mindst, anbefaler vi altid kun at bruge originale kabler fra Apple. Gang på gang oplever vi at folk har problemer med deres enheder, og det skyldes rigtig ofte at de bruger et kabel som de har købt lidt for billigt. Hvis man køber kablerne hjem fra Kina eller lign. så kan man efterhånden få dem helt ned til et par kroner stykket. Hvis man er villig til at ofre 5000,- kroner og opefter for en telefon, så burde man også have nok fornuft til at benytte sig af et originalt kabel til 149,- kroner.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here