iPhone 7 hvor meget plads skal man bruge?

0

Har du købt en iPhone 7, er denne artikel ikke noget for dig, men hvis du overvejer at købe en, så er det noget der kunne interessere dig.

Hvis du ikke ved hvor meget plads din kommende 7’er skal have, kan denne lille guide måske hjælpe dig lidt.

De sidste par modeller har haft følgende GB: 16, 64 og 128. Men med iPhone 7 lanceringen har Apple valgt at fordoble lagringspladsen så den nu hedder 32, 128 og 256 GB.

Umiddelbart skulle man tænke at det er der jo ikke noget problem i, fordi prisen er den samme, så hvis man havde 64 før, kan man bare vælge 128 GB nu.

Men for flere brugere kan man nu blive i tvivl, havde man 64 GB før, kan det være svært at beslutte sig om man skal havde hele 128 GB eller man kan gå ned til 32 GB

Hvad er dit behov?

Pladsen vil afgøres alt efter dit behov. Det kan selvfølgelig være rart med masser af plads, men hvis det ikke bliver brugt, og hvis økonomien ikke rækker, er det bedst med det der passer til dit behov.

Denne lille guide viser lidt om hvad du kan vælge

32 GB:
Kommer du fra 16 GB og kun manglede en lidt plads, så kan 32 GB passe til dig. Tager du ikke så mange billeder, og bruger de apps der fylder mest på en iPad, burde 32 GB være nok.

128 GB:
128 GB er et stort spring, og du har derfor plads til både billeder og apps. Du kan nok også havde nogle film på din telefon, som du kan have med på farten.

256 GB:
Skal du have så meget som muligt, er det 256 GB du skal vælge. Her kan du både have billeder, apps og film. Prisen er dyrere, men du går, ikke ned på plads.
Jeg håber at denne lille guide, kunne give dig en lille ide om hvad der er bedst.

Skriv meget gerne i kommentaren om hvilken iPhone du har, og hvor meget plads du har eller om det er nok for dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here