macweb-bottom-logo1

Macweb.dk er åbnet i 2012, men idéen har været der i mange år. Siden er lavet med henblik på at brugere altid ved hvor de kan søge hen, hvis de mangler en guide eller har brug for hjælp! Siden er lavet som et sideprojekt, af ren og skær interesse for Apple’s produkter samt server løsninger.

Vi har samtlige af Apple’s certificeringer. Vores viden kommer fra 5 års arbejde som fuldtid indenfor IT branchen med Apple produkter, b.la. som værkstedschef hos en autoriseret Apple forhandler igennem flere år.

Dette betyder at vi kan løse de fleste problemer, desværre så kræver nogle af de problemer som folk beder om hjælp til at få løst – At man sidder fysisk med computeren foran sig.

Mangler du en guide? Så gå ind og skriv til os under ‘Anmod om guide‘.

Har du forslag til en app, som du mener man ikke kan undvære til sin iPhone, iPad eller Mac? Så skriv til os under ‘Anbefal App‘.

I skrivende stund har siden omkring 10.000 unikke besøgende hver måned, og tallet stiger måned efter måned.

Presse

Ønsker du at komme i kontakt med redaktøren på Macweb.dk kan vi kontaktes på flg. oplysninger:

Redaktør: Jakob Grumsen
Tlf.: +45 9393 9595
Mail: kontakt@macweb.dk

Certificeringer

Apple Certified Support Professional 10.6
Apple Certified Support Professional 10.7
Apple Certified Support Professional 10.8
Apple Certified Mac Technician

Alle guides, nyheder samt anmeldelser er skrevet af Macweb.dk – Hvilket gør at et besøg på Macweb.dk altid vil være unikt.

OBS. Vi tager af og til imod gæsteindlæg, dette fremgår dog tydeligt nede i bunden af indlægget hvis dette er tilfældet.

Bemærk: Macweb.dk påtager sig ikke ansvar for eventuelt datatab eller andre fejl der kan opstå ved at følge vores guides. Alt er på eget ansvar.