Genstart din iPhone eller iPad

1

Har din iPhone sort skærm? Kan den ikke tænde? Vibrerer den uafbrudt, eller er det noget helt fjerde den fejler? De ypiske fejl en iPhone har er software fejl, som bliver løst blot ved at man genstarter sin iPhone (I værste fald kan man altid lave en gendannelse).

Når folk har problemer med deres iPhone, er det første de gør at gå i panik. Men tænk hellere på denne måde, hvornår har du sidst haft din telefon slukket? Det kan du sikkert ikke huske, hvis du da nogensinde har haft den slukket. iPhone ejere har det med aldrig at slukke deres telefon eller genstarte den. En telefon har godt af en gang imellem lige at blive slukket helt ned og startet op igen efterfølgende.

Men hvis uheldet skulle være ude, og din telefon hverken kan tænde eller vil noget som helst. Så er løsniningen somregel en simpel restart af telefonen. Det eneste du skal gøre er følgende.

– Tryk og hold tænd/sluk knappen (knappen i toppen) + ‘Hjem’ knappen (den store runde knap forneden i midten) nede på samme tid i ca. 20 sekunder.

genstartdiniphone

Når telefonen spørger om du vil slukke den, ligesom man normalvis gør ved at slide fingeren fra siden af, bliver du blot ved med at holde knapperne nede indtil Apple-logo’et bliver vist på skærmen igen. Dette betyder at din telefon nu er blevet genstartet, og burde være klar til brug igen.

En god tommelfinger regel er altid at sætte din iPhone til strøm imens du gør det!

Tricket virker selvfølgelig også til iPad og iPod Touch.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here