Doggy Dog World

0

Her kan man snakke om et lidt utraditionelt spil. Doggy Dog World, handler i bund og grund om at man skal ødelægge og destruere så mange ting som overhovedet muligt, i den by man lander i.

Til at starte med må vi nok erkende, at det minder om et spil, der slet ikke burde være på markedet, men efter at have prøvet det 1 eller 2 gange, så kan man ikke lade vær med at spille det.

Man bliver afhængig

Umiddelbart ligner det med sikkerhed et børnespil, men det er det ikke. Spillet er lidt i kaliber med Angry Birds, som jo er vanedannende, i en sådan grad at der med garanti har kostet skilsmisser verden over. Nu kan man ikke sætte Angry Birds og Doggy Dog World op mod hinanden, idet at Angry Birds uden tvivl var et 100% gennemført spil, hvorimod Doggy Dog World halter en smule.

Til at starte med skal man vælge en hund. Der er 3 hunderacer man kan vælge. Den første hunderace er en Dobermann, den anden hunderace man kan vælge er en Schæferhund og til sidst er der en Greyhound. En Greyhound er den hund man kender fra hundevæddeløb, så det er altså en hurtig fætter.

De listede hunderacer og rækkefølgen, er også rækkefølgen når det kommer til niveauer. Man kan ”opgradere” sin hund så at sige. Du starter med Dobermannen, går videre til Schæferen og afslutte med Greyhound – såfremt det er det man ønsker. Hver hund har sine fordele.

Når det kommer til at spillet er vanedannende, som nævnt før, så skyldes det at man skal ødelægge så meget som overhovedet muligt, på så kort tid som overhovedet muligt, og enhver der kender sådanne spil, ved at det er vanedannende.

Grafikken

Spillet er et såkaldt 3D-spil, hvilket måske ikke er endvidere hensigtsmæssig, taget i betragtning af, hvad spillet handler om. Grafikken er som sådan i høj kvalitet, men grundet den lidt ringe udførelse, så kan det godt se en smule rodet ud.

doggydogworld

Detaljer

Selvom spillet uden tvivl godt kunne have brugt en smule mere grafisk arbejde, så er der alligevel detaljer, man ikke lige lægger mærke til. Hvis man eksempelvis vælter en elmaste, så ryger strømmen i byen, hvilket så betyder at man render rundt i mørke, medmindre du er i en bane hvor der er dagslys. Du kan hoppe med hunden, hvilket også er en detalje, idet at det virker logisk, men måden hvorpå hunden hopper, ser rigtig godt ud.

Missioner

Igen, skal vi snakke lidt om at spillet er vanedannende, for når det kommer til missioner, så er nogle af missionerne nemme, hvorimod andre er svære. De svære missioner, er dem der er vanedannende. Når man spiller de svære missioner, så kan man ikke stoppe igen. Man kommer nemlig som standard ret tæt på målet, og når så tiden rinder ud til sidst og man kun mangler sølle 50 points, så er det med garanti at man nupper en tur mere.

Hvad kan/skal man ødelægge

Det gælder om at ødelægge hele byen, hvilket altså betyder at du kan ødelægge stort set alt. Det eneste du ikke kan gå til angreb imod er vejen. Du kan derimod vælte biler, træer, huse, helikoptorer og andre tunge køretøjer.

Det virker naturligvis ulogisk at en hund med 25 kilo, kan vælte en bil på 1 ton, men ikke destro mindre er det tilfældet i spillet, hvilket blot gør det en kende mere underholdene. Spillet er naturligvis 100% urealistisk, men det er uden tvivl værd at prøve.

Konklusion

Uden tvivl et spil der er værd at prøve, hvis man er til lidt alternativ underholdning.

Spillet kan både spilles på iPhone og iPad

Programmet er gratis.

Tryk på følgende link, for at hente programmet i App Store

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here