Udvid et netværk med AirPort Express

0

Med en AirPort Express kan du udvide dit netværk hurtigt og simpelt. Denne guide kræver at det eksisterende netværk er lavet af en Time Capsule, AirPort Extreme eller en anden AirPort Express.

Det smarte ved en AirPort Express, er at den kan udvide netværket trådløst. Det betyder, at det eneste man egentlig skal gøre, er at tilslutte sin AirPort Express til strøm et sted i huset.

Her er det vigtigt at der stadig er god dækning af netværket. Mange begår ofte den fejl, at de sætter deres AirPort Express op i det rum hvor netværket er dårligt. Hvis din AirPort Express fanger dårligt signal, så videresender den også dårligt signal.

Det meste optimale er, hvis man har mulighed for at kable sin AirPort Express med et ethernetkabel, fra en af LAN portene på sin Time Capsule eller AirPort Extreme. Da det dermed er fuldt signal den modtager, og som den så kan sende ud – Dette giver den bedste dækning.

For at udvide et netværk med en AirPort Express skal du blot følge disse trin. 

1. Start med at tilslutte din AirPort Express til strøm. Lad den stå i et par minutter, mens den starter op.

2. Åben nu programmet ‘AirPort-værktøj’. (Findes under Programmer > Hjælpeprogrammer)

3. Tryk på ‘Andre AirPort-baser’. Vælg den nye AirPort Express. I dette tilfælde hedder den AirPort Express 0584d3.

4. Giv din AirPort Express et navn. Dette er smart hvis man har mange enheder, du kan eksempelvis kalde den ‘stue’ eller ‘kontor’. Tryk på ‘Næste’.

5. Vent imens din AirPort Express bliver konfigureret.

6. Tillykke, dit netværk er nu blevet udvidet!

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here