Brug din iMac som skærm for en anden Mac

0

Apple har gjort det muligt at bruge sin iMac som skærm hvis dette ønskes, funktionen hedder Target Display Mode og er indbygget i OS X. Funktionen bruges hvis du har en anden Mac (eksempelvis en MacBook Air), som du ønsker at arbejde på med en større skærm.

Der er dog visse krav der skal opfyldes.

Før i tiden var det kun 27″ iMac som understøttede denne funktion. Men Apple gjorde det muligt for alle iMacs fra mid 2011 og frem, at bruge Target Display Mode. Så det er nu muligt på både 21,5″ og 27″ iMacs.

Derudover skal du selvfølgelig have en Mac, som fungerer som kilde samt et kabel til at forbinde din Mac med din iMac. Det kabel der skal bruges er enten et Thunderbolt kabel eller Mini Displayport kabel.

Vær opmærksom på at Thunderbolt kablet ikke er bagud kompatibelt. Det betyder at har du en af de nyere iMacs som bliver leveret med Thunderbolt porte, og din anden Mac kun understøtter Mini Displayport, så kan du ikke bruge et Thunderbolt kabel til Thunderbolt kabel. I den situation skal du anskaffe dig et Mini Displayport kabel.

Følg disse få trin for at slå Target Display Mode til og bruge din iMac som skærm.

1. Sørg for at begge computerne er tændt og aktive.

2. Forbind dem med et Thunderbolt- eller Mini Displayport kabel, alt afhængig af hvad de understøtter.

3. Nu skal du blot trykke CMD + F2 på den computer du vil have skal fungere som skærm. (Hvis det ikke virker, skyldes det somregel at dine F-taster er inaktive. Du kan læse mere om dine F-taster her: Aktiver F tasterne på din Mac). Alternativt kan du trykke på CMD + FN + F2.

Det kunne næsten ikke blive mere simpelt. Hvis du ønsker at slå funktionen fra igen, gøres dette blot ved at trykke CMD + F2 igen, eller ved at fjerne kablet og derved forbindelsen til de to computere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here