Hvordan du styrer din Mac med din iPhone eller iPad

0

Før i tiden skulle man altid bruge en mus eller trackpad for at styre sin Mac optimalt. Efter at iPhone og iPad er kommet til verden, er det nu blevet muligt – Faktisk på en ganske fornuftig måde at kunne fjernstyre sin Mac.

Der findes et hav af forskellige programmer til dette, hvor kvaliteten af disse er meget svingende. Vi vil dog gerne anbefale ‘Remote HD’.

Remote HD giver dig lov til at fjernstyre din Mac på flere forskellige måder. Du kan blandt andet få vist en dublering af din computers skærm direkte på din iPhone eller iPad. Hvorefter du blot kan navigere rundt med fingeren. Alternativt kan du vælge at styre den med en indbygget touchpad i appen, som reagerer på nogenlunde samme måde som den indbyggede touchpad som du kender fra de bærbare maskiner Apple har lavet.

For at bruge programmet skal man installere Remote HD på den Mac du ønsker at kontrollere. Hvis du har flere enheder, vil du nå du åbner appen – Havde mulighed for at vælge hvilken computer du vil kontrollere.

Hvis man er lidt mere nørdet ift. opsætningen, er det muligt hvis man åbner porte i sin router, at kunne tilgå sin maskine udefra (igennem sin eksterne IP adresse). Dette kræver dog at man har lidt forstand på netværk. Hvis det blot skal bruges i hjemmet, så er det blot at følge anvisningen som appen giver dig, hvorefter du kan kontrollere din computer.

Programmet koster 59 kroner.

Tryk på følgende link for at hente programmet i App Store

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here